STOPP NEDLEGGELSEN AV MENiN

Noe du synes det er viktig alle leser? Post det her. Tråder vil bli flyttet til passende underforum etter en stund.

Moderator: Moderatorgruppen

Post Reply
thess
Husvarm
Husvarm
Posts: 19
Joined: Fri Mar 18, 2011 01:04
Location: Oslo

STOPP NEDLEGGELSEN AV MENiN

Post by thess »

Hei alle sammen!
Jeg har akkurat funnet ut at vår medlemsorganisasjon MENiN står i fare for å bli lagt ned! Det kan ikke skje. MENiN er et viktig talerør og representant i viktige saker for alle oss som er berørt av ME. MENiNs stemme blir hørt. Etter det jeg forstår er foreningen blant annet en stor tilhenger og støtte til arbeidet som gjøres av legene Mella og Fluge på Haukeland Sykehus, for å finne en medisin til oss.

MENiN innehar en sentral og viktig rolle som pådriver, støttespiller, kunnskapssenter og formidler for alt som omhandler ME livet, våre rettigheter og vår fremtid. Vi trenger MENiN!

Er det noe som har mulighet til å delta, hjelpe til, har innspill, verve medlemmer, eller mulighet og lyst til å bli en del av et nytt sentralstyre? Spør deres nærmeste, hva med deg selv, er du en kandidat? Vi må stoppe nedleggelsen av MENiN. Det må handles raskt, tidsfristen er kort.

Les mer i "Innkalling til ekstraordinært årsmøte i M.E Nettverket i Norge mandag 25. september 2017" (utdrag er lagt ved her)
eller
Kontakt info@menin.no for mer informasjon.
http://menin.no
Attachments
MENiN 2.pdf
(1.26 MiB) Downloaded 134 times
MENiN 1.pdf
(624.09 KiB) Downloaded 142 times

Simira
Moderator
Posts: 678
Joined: Thu Nov 08, 2012 14:44

Re: STOPP NEDLEGGELSEN AV MENiN

Post by Simira »

Oi, denne hadde jeg av en eller annen grunn ikke fått med meg. Og jeg har heller ikke skjønt helt hva som er forskjellen mellom ME-foreningen og MENiN...
Hvordan gikk denne saken? Står ingenting på nettsiden deres om at det har vært noen fare for nedleggelse?

thess
Husvarm
Husvarm
Posts: 19
Joined: Fri Mar 18, 2011 01:04
Location: Oslo

Re: STOPP NEDLEGGELSEN AV MENiN

Post by thess »

Foreningen er lagt ned :cry:

Jeg har alltid vært (er) medlem av begge foreningene og jeg må si at jeg har fått mye mere utnytte av medlemskapet i MENiN enn i ME foreningen.

Jeg har opplevd en mere nærhet til den enkeltes sykdom i MENiN. Foreningen har vist stor kompetanse når man henvender seg til dem med spørsmål o.l.. Jeg har ikke fått den hjelpen av ME foreningen. Medlemsbladet har vært veldig innholdsrikt med tips, råd, rettigheter og veiledning innenfor aktuelle temaer, i tillegg oversettelser av relevante artikler osv. Medlemsbladet har favnet vidt i omfang, og omfavnet alle aspektene med ME livet på en god måte.

Ole-mann
Bærer frukt
Bærer frukt
Posts: 3169
Joined: Thu Nov 12, 2009 20:24

Re: STOPP NEDLEGGELSEN AV MENiN

Post by Ole-mann »

Det er synd at MENiN et nedlagt. Jeg har støttet de siden -90 tallet og hjulpet de med oversettelser. De har gjort mye fint for brukerne. Det er tungt å drive en slik forening når mange av de ansatte er syke.

Post Reply