Sommerferien

Moderators: tomers, Simira

Post Reply
misaguru
Er av og til innom
Er av og til innom
Posts: 11
Joined: Sat Aug 01, 2015 08:55

Sommerferien

Post by misaguru » Sun Aug 02, 2015 01:24

Hei alle, håper der har hatt en fabelaktig sommer så langt [SMILING FACE WITH SMILING EYES]

Jeg har et lite spørsmål, har hatt 3 uker ferie med gutta mine nå, har mobilisert og mannet meg opp til dette i forkant. For dette skulle jeg klare, ble Danmarkstur med mye trasking og mange inntrykk. Sovnet fort om kveldene. Var sammen med flere i familien da jeg vet jeg ikke takler det helt alene. Kom hjem og kjente at det var godt, dro til mams og paps og ble der med gutta noen dager, fikk slappet av litt. Kom hjem og har klart meg fint. Idag overleverte jeg guttene til faren og smertene slår inn for fullt. Hvorfor er det slik? Har kroppen vært i en slags dvalemodus?

Flere som kjenner seg igjen?


Sent from my iPhone using Tapatalk

Millie
Husvarm
Husvarm
Posts: 77
Joined: Sat Aug 30, 2014 00:53

Re: Sommerferien

Post by Millie » Sun Aug 02, 2015 06:14

Jeg har det akkurat sånn. Jeg gjør mye mer på ferie (er også i parker med barn), og enn jeg klarer ellers. Selv om jeg slapper mye av, og sover faktisk mye mer også, fordi jeg blir sliten.

Klarer slike ting, eller ikke helt. Det er ikke alt jeg er med på. Noe drar far på alene med barna og så slapper jeg av isteden.

Når jeg kom hjem var jeg fortsatt i gang, fikk vasket klær og alt. To dager etterpå fikk vi uventet besøk, og jeg måtte rydde og ordne klær etc, som var over alt etter lang ferie. Siden har jeg ikke fått gjort noe særlig, foruten å presse meg til å bake en kake (barn som hadde bursdag - ikke selskap).

Siden det har jeg ikke gjort noe. Ikke vasket tøy på en uke, sloss med meg selv for å smøre meg en brødskive etc. Jeg som følte meg så frisk når jeg kom hjem, og tenke alt var bra og at jeg hadde tatt feil med alt jeg ikke orker. :dum: Det er godt å hele tida ha tro på at ting er bra og å "glemme" aller dager, uker og måneder jeg bruker på å hente meg inn, men jeg har godt å få en påminnelse på at jeg ikke klarer alt heller, før jeg begynner å planlegge alt jeg skal gjøre. Eller burde gjort.

hufsamor
Groddfast
Groddfast
Posts: 1880
Joined: Tue Sep 11, 2012 07:40

Re: Sommerferien

Post by hufsamor » Sun Aug 02, 2015 11:27


Post Reply