Dr. Hillemann i Merck: SV40, AIDS pg kreftvirus i vaksiner

Her samler vi alle tråder som omhandler Giardia-epidemien og MeningokokkB-vaksineforsøket, FHI og pasientskadeerstatning. Vi legger også andre tråder som omhandler vaksine som årsak til ME hit.

Moderators: Lennie, Tina

Post Reply
User avatar
Monika
Bærer frukt
Bærer frukt
Posts: 3348
Joined: Tue Nov 07, 2006 23:12
Location: Bergen

Dr. Hillemann i Merck: SV40, AIDS pg kreftvirus i vaksiner

Post by Monika »

Litt vanskelig å forstå alt, da det er oversatt av Google.

Les og bli sjokkert (håper jeg) over den dødelige og korrupte vaksineindustrien og dens forskere og utviklere.

Merck vaksine vitenskapsmannen Dr. Maurice Hilleman innrømmet tilstedeværelsen av SV40, AIDS og kreft virus i vaksiner
Thursday, 15 september 2011 av Mike Adams, helse Ranger redaktør av NaturalNews.com

(NaturalNews)
En av de mest fremtredende vaksine vitenskapsmenn i historien av vaksine bransjen - en Merck vitenskapsmann - laget et opptak hvor han åpenlyst innrømmer at vaksiner gitt til amerikanere var forurenset med leukemi og kreft virus.
Som svar, hans kolleger (som også er registrert her) bryter ut i latter , og ser ut til å synes det er hysterisk morsomt. De da forklarer at fordi disse vaksinene er testet først i Russland, vil de hjelpe USA å vinne OL fordi russiske utøverne alle ville være "lastet ned med svulster." (Dermed visste de at disse vaksinene forårsaket kreft hos mennesker.)

Dette er ikke noen konspirasjonsteori - disse ordene fra en topp Merck vitenskapsmann som sannsynligvis hadde ingen anelse om at hans opptak vil bli mye anmeldt over internett (som ikke engang eksisterte når han gjorde dette opptaket). Han sannsynligvis trodde dette skulle forbli en hemmelighet for alltid.
På spørsmål om hvorfor dette ikke kom ut til pressen, svarte han "Selvfølgelig du ikke gå ut. Dette en vitenskapelig affære i det vitenskapelige samfunn." Med andre ord, vaksine forskere dekekker for vaksine forskere.
De holder alle sine skitne hemmeligheter innenfor deres egen krets av stillhet og avslører ikke sannheten om forurensning av sine vaksiner.

Du kan høre intervjuet på: http://naturalnews.tv/v.asp?v=13EAA .. . Her er den fulle karakterutskriften. (Takk til Dr. Len Horowitz for å finne denne innspillingen, og gjør det offentlig tilgjengelig.)

Avskrift av audio intervju med Dr. Maurice Hilleman
Dr. Len Horowitz : Lytt nå til stemmen av verdens ledende vaksine ekspert Dr Maurice Hilleman, sjef for Merck Pharmaceutical selskapets vaksine divisjon stafett dette problemet han hadde med importerte aper.
Han forklarer beste opphavet til AIDS, men hva du skal høre ble kuttet fra noen offentlige avsløringer.
Dr Maurice Hilleman : og jeg tror at vaksiner må tas i betraktning med handelen av kjeller teknologi for det 20. århundre.
Forteller : 50 år siden, da Maurice Hilleman var en high school student i Miles City Montana, håpet han at han kunne kvalifisere som en management trainee for den lokale JC Penney forretning. Istedet gikk han videre til pioner flere gjennombrudd i vaksine forskning og utvikling enn noen andre i historien til amerikansk medisin. Blant de funn han gjorde ved Merck, er vaksiner for kusma, røde hunder og meslinger ...
Dr Edward Shorter :. Fortell meg hvordan du fant SV40 og polio vaksine Dr Maurice Hilleman : Vel, det var Merck. Ja, kom jeg til Merck. Og uh, jeg skulle til å utvikle vaksiner. Og vi hadde vilt virus i disse dager. Dere husker vill ape nyre virus og så videre? Og jeg til slutt etter 6 måneder ga opp og sa at du ikke kan utvikle vaksiner med disse jævla aper, vi er ferdig, og hvis jeg ikke kan gjøre noe jeg kommer til å slutte, jeg kommer ikke til å prøve det. Så jeg gikk ned for å se Bill Mann i dyrehagen i Washington DC og jeg fortalte Bill Mann, sa jeg "se, jeg fikk et problem og jeg vet ikke hva i helvete å gjøre."
Bill Mann er en ekte lys fyr. Jeg sa at disse elendige aper har plukket den opp mens de har vært lagret i flyplasser i transitt, lasting, off lasting. Han sa, veldig enkelt, du går videre og få apekatter ut av Vest-Afrika og få afrikanske Green, bringe dem inn Madrid lesse dem der, det er ingen annen trafikk der for dyr, fly dem inn i Philadelphia og plukke dem opp. Eller fly dem inn i New York og plukke dem opp, rett utenfor flyet.

Så vi brakte afrikanske Greens i, og jeg visste ikke vi importerte AIDS-viruset på den tiden. Miscellaneous bakgrunn stemmer : ... (latter) ... det var du som introduserte AIDS-viruset inn i landet. Nå vet vi! (Latter) Dette er den virkelige historien! (Latter) Hva Merck ikke vil gjøre for å utvikle en vaksine! (Latter)
Dr Maurice Hilleman : Så hva han gjorde, tok han i, mener jeg vi hentet inn de aper, jeg hadde bare de, og dette var den løsningen fordi de aper ikke hadde vill virus, men vi ..
.
Dr Edward Shorter : Vent, hvorfor ikke greenene har vill virus siden de kom fra Afrika? Dr Maurice Hilleman : ... fordi de ikke var, var de ikke, de var ikke bli smittet i disse gruppen holde ting med alle de andre 40 ulike virus ... Dr Edward Shorter : men de hadde de som de hentet fra jungelen om ... Dr Maurice Hilleman : ... yeah, de hadde de, men de var relativt få hva du har du en gjeng bolig du skal å ha en epidemi overføring av smitte i en begrenset plass. Så uansett, kom greenene i og nå har vi dette og tok våre aksjer for å rydde dem opp og gud nå oppdaget jeg nye virus.
Så, jeg sa Judas Priest. Vel jeg fikk en invitasjon fra Sister Kinney Foundation som var det motsatte grunnlaget når det var levende virus ... Dr Edward Shorter : Ah, akkurat ... Dr Maurice Hilleman : Ja, hadde de hoppet på Sabin band vogn, og de ​​hadde bedt meg om å komme ned og gi en tale på Sister Kinney Foundation møte, og jeg så det var et internasjonalt møte, og gud, hva skal jeg snakke om? Jeg vet hva jeg skal gjøre, jeg kommer til å snakke om deteksjon av ikke synlig virus som tema.
Dr Albert Sabin ... det var de som ikke ønsker en levende virus vaksine ... (uforståelig) ... konsentrert alle sin innsats om å få flere og flere folk til å bruke den drepte virus vaksine, mens de støtter meg for forskning på levende virus. Dr Maurice Hilleman : Så nå fikk jeg ha noe (latter), vet du at kommer til å tiltrekke seg oppmerksomhet. Og Gee, tenkte jeg at jævla SV40, mener jeg at jævla vaculating agent som vi har, jeg bare kommer til å plukke den aktuelle ett, at viruset har fått være i vaksiner, er det nødt til å være i Sabin er vaksinene så jeg raskt testet det (latter), og sikker nok det var i dem.
Dr Edward Shorter : Jeg blir forbannet Dr Maurice Hilleman : ... Og så nå ... Dr Edward Shorter : ... slik at du nettopp tok bestander av Sabin er vaksiner hyllevare her hos MSD ... Dr Maurice Hilleman : ... Ja, vel det var gjort, det ble gjort på Merck ... Dr Edward Shorter : Du gjorde det for Sabin på dette punktet? Dr Maurice Hilleman : ... Ja, det var gjort før jeg kom ... Dr Edward Kortere : Ja, men på dette punktet Sabin er fortsatt bare gjør massive feltforsøk ... Dr Maurice Hilleman : ... uh huh Dr Edward Shorter : okay, Dr Maurice Hilleman : ... i Russland og så videre. Så jeg går ned og jeg snakket om deteksjon av ikke påviste virus og fortalte Albert, sa jeg høre Albert du vet du og jeg er gode venner, men jeg kommer til å gå ned dit og du kommer til å bli opprørt. Jeg kommer til å snakke om viruset som det er i vaksine din. Du kommer til å bli kvitt viruset, ikke bekymre deg for det, du kommer til å bli kvitt det ... Men umm, så selvfølgelig Albert var veldig opprørt ...
Dr Edward Shorter : Hva sa han? Dr Maurice Hilleman : ... vel han sa i utgangspunktet at dette er bare en annen obfuscation som kommer til å uroe vaksiner. Jeg sa vel du vet, du har helt rett, men vi har en ny æra her har vi en ny æra av søket og det viktigste er å bli kvitt disse virusene. Dr Edward Shorter : Hvorfor ville han kalle det en obfuscation hvis det var et virus som var forurenser vaksinen? Dr Maurice Hilleman : ... vel er det 40 forskjellige virus i disse vaksinene likevel at vi var inaktivere og uh, Dr Edward Shorter : men du var ikke inaktivere seg selv ...
Dr Maurice Hilleman : ... ingen som er riktig, men gulfebervaksine hadde leukemi virus i det og du vet at dette var i dagene med svært rå vitenskap. Så uansett jeg gikk ned og snakket til ham og sa vel, hvorfor er du bekymret for det? Vel jeg sa "Jeg skal fortelle dere hva, jeg har en følelse i mine ben at dette viruset er annerledes, jeg vet ikke hvorfor fortelle deg dette, men jeg ... (uforståelig) ... Jeg tror dette viruset vil ha noen lange langtidseffekter. "
Og han sa hva? Og jeg sa "kreft". (Latter) Jeg sa Albert, har du sannsynligvis tror jeg nøtter, men jeg har den følelsen. Vel i mellomtiden hadde vi tatt dette viruset, og sette det inn aper og inn hamstere. Så vi hadde dette møtet og det var liksom temaet for dagen og vitser som gikk rundt, var at "Gee, ville vi vinne OL fordi russerne ville alle bli lastet ned med svulster." (Latter) Det var der vaksinen ble testet, var der ... så, øhh, og det virkelig ødela møtet og det var liksom temaet. Vel uansett ... Dr Edward Shorter : Var dette leger ... (uforståelig) ... møte i New York? Dr Maurice Hilleman ... vel nei, var dette på Sister Kinney ... Dr Edward Shorter : Søster Kinney, akkurat ... Dr Maurice Hilleman : ... og Del Becco (sp) reiste seg og han forutså problemene med slike agenter.
Dr Edward Shorter : Hvorfor ble ikke dette komme ut i pressen? Dr Maurice Hilleman : ... vel, antar jeg det gjorde jeg ikke husker. Vi hadde ingen pressemelding på det. Selvfølgelig du ikke gå ut, er dette en vitenskapelig affære i det vitenskapelige samfunn ... Voice of nyheter reporter : ... en historisk seier over en dreadlock sykdom er dramatisk utfoldet ved U of Michigan. Her forskere innlede en ny medisinsk alder med den monumentale rapporter som beviser at Salk vaksine mot ødeleggende polio å være en oppsiktsvekkende suksess. Det er en dag med triumf for 40 år gamle Dr. Jonas E Salk utvikleren av vaksinen. Han kommer her med Basil O'Connor lederen for National Foundation for Infantil Lammelse som finansierte tester. Hundrevis av journalister og forskere samlet fra hele landet samlet for den viktige kunngjøringen .... Dr Albert Sabin : ... det ble for mye av et show, var det for mye Hollywood. Det var for mye overdrivelse og inntrykk i 1957 som var, ingen i 1954 som ble gitt var at problemet hadde vært løst, hadde polio blitt erobret. Dr Maurice Hilleman : ... men uansett vi visste det var i vårt avlsmateriale fra å lage vaksiner. At virus du ser, er en av 10.000 partikler er ikke en aktivert ... (uforståelig) ... det var god vitenskap på den tiden, fordi det var det du gjorde.

Du kunne ikke bekymre deg om disse ville virusene. Dr Edward Shorter : Så du oppdaget, var det ikke blir inaktivert i Salk vaksinen?
Dr Maurice Hilleman : ... Right. Så den neste tingen du vet er, 3, 4 uker etter at vi fant at det var svulster dukker opp på disse hamstere. Dr. Len Horowitz : Til tross for AIDS og leukemi plutselig bli pandemi fra "wild virus" Hilleman sa, dette var "god vitenskap" på det tidspunktet.
NaturalNews ønsker å takke Dr. Len Horowitz for å avdekke dette intervjuet fra Riksarkivet, og for å få frigitt den slik at publikum kan lære sannheten bak den dødelige vaksine industrien.

Learn more: http://www.naturalnews.com/033584_Dr_Ma ... z1YLEG7v4L
Monika

Post Reply