Dere som har redusert stillingen/sluttet i jobb - hvordan endret formen seg?

Dette er stedet for å lese, lære og skrive om aktivitetsavpassing - også kalt AAA. Noen vil til og med si at dette er det viktigste verktøyet en M.E.-syk kan lære seg.

Moderators: mhj, Milou

Post Reply
Maja!
Husvarm
Husvarm
Posts: 52
Joined: Tue Feb 03, 2015 19:03

Dere som har redusert stillingen/sluttet i jobb - hvordan endret formen seg?

Post by Maja! »

Hei hei!

Jeg har blitt sykemeldt og er spent på hvordan formen min vil endre seg i forhold til hvordan den har vært den siste tiden. Det blir jo en form for aktivitetstilpasning det å skulle avstå fra arbeidslivet og dets krav i hverdagen. Hvordan er deres erfaringer med det å slutte/redusere arbeidet? Ble helsen forbedret og på hvilken måte? Hvor lang tid tok det eventuelt?

For min del er det bare 13 dager siden jeg ble sykemeldt og jeg har ikke rukket å kjenne noen stor forbedring ennå.

Maja!
Husvarm
Husvarm
Posts: 52
Joined: Tue Feb 03, 2015 19:03

Re: Dere som har redusert stillingen/sluttet i jobb - hvordan endret formen seg?

Post by Maja! »

Vil bare oppdatere og si at jeg har hatt en liten økning i energinivå etter sykemeldingen. Jeg hadde ca 3 timer utenfor sengen totalt per døgn i mange uker etter sykemeldingen. Nå, ca 3 måneder senere (og fremdeles sykemeldt) ligger jeg på ca 4,5 time i døgnet utenfor sengen. Det er jo en økning på hele 50% - så sånn sett er jeg veldig fornøyd med det. Håper og tror at det fremdeles vil kunne stige litt. Tåkefølelsen i hodet har også blitt litt mindre, og symptomene generelt svakere, selv om de fremdeles er til stede.

Håper det er flere som har hatt en forbedring den siste tiden.

Post Reply